Creatieve Marktplaats Breda

Colin organiseert tweemaal per jaar de Creatieve Marktplaats. Door de verschillende programma-onderdelen biedt Colin een diversiteit tijdens de Creatieve Marktplaats. U gaat tijdens het evenement geïnspireerd raken door tal van succesvolle voorbeelden in de presentatievorm My Artistic Slide Show, een hoop ondernemers ontmoeten tijdens het speeddaten en uw creatieve denkvermogen op de proef stellen door deel te nemen aan een brainstorm.   In samenwerking met en tijdens het International Film Festival Breda organiseerde Colin dit voorjaar alweer de achtste editie van de Creatieve Marktplaats. Deze editie stond in het teken van Zorg & Beeldcultuur en de ontwikkelingen op gebied van innovatie en de creatieve denkkracht die daarbij komt kijken. Ruim 180 deelnemers hebben op 24 maart 2011 presentaties gezien van diverse sprekers. Flyer en event ontwerp was in handen van CM ontwerp

Creatieve Marktplaats Breda
Project by CM ontwerp
Colin organiseert tweemaal per jaar de Creatieve Marktplaats.

Door de verschillende programma-onderdelen biedt Colin een diversiteit tijdens de Creatieve Marktplaats. U gaat tijdens het evenement geïnspireerd raken door tal van succesvolle voorbeelden in de presentatievorm My Artistic Slide Show, een hoop ondernemers ontmoeten tijdens het speeddaten en uw creatieve denkvermogen op de proef stellen door deel te nemen aan een brainstorm.
 
In samenwerking met en tijdens het International Film Festival Breda organiseerde Colin dit voorjaar alweer de achtste editie van de Creatieve Marktplaats. Deze editie stond in het teken van Zorg & Beeldcultuur en de ontwikkelingen op gebied van innovatie en de creatieve denkkracht die daarbij komt kijken. Ruim 180 deelnemers hebben op 24 maart 2011 presentaties gezien van diverse sprekers.

Flyer en event ontwerp was in handen van CM ontwerp.
Back to Top