Creatieve Marktplaats Tilburg

Ruim 200 deelnemers uit de zorgsector en creatieve industrie bezochten donderdag 9 juni het MIDI Theater in Tilburg voor de Creatieve Marktplaats Zorg & Textiles. Dit evenement is een initiatief van Colin waar ontmoeting, inspiratie, innovatie en kennisdeling centraal staat met als doel transsectorale samenwerking te stimuleren. De 9e editie van de Creatieve Marktplaats is onderdeel van de manifestatie Tilburg Textiles georganiseerd door Bureau cultuurmakelaar. Het is al eerder ter sprake gekomen dat de ondertitel van de Creatieve Marktplaats Zorg & Textiles goed ‘’van verband naar verbinding’’ had kunnen zijn. Door de verschillende programma-onderdelen biedt Colin een diversiteit tijdens de Creatieve Marktplaats. U gaat tijdens het evenement geïnspireerd raken door tal van succesvolle voorbeelden in de presentatievorm My Artistic Slide Show, een hoop ondernemers ontmoeten tijdens het speeddaten en uw creatieve denkvermogen op de proef stellen door deel te nemen aan een brainstorm. Flyer en event ontwerp was in handen van CM ontwerp.

Creatieve Marktplaats Tilburg
Project by CM ontwerp
Ruim 200 deelnemers uit de zorgsector en creatieve industrie bezochten donderdag 9 juni het MIDI Theater in Tilburg voor de Creatieve Marktplaats Zorg & Textiles. Dit evenement is een initiatief van Colin waar ontmoeting, inspiratie, innovatie en kennisdeling centraal staat met als doel transsectorale samenwerking te stimuleren. De 9e editie van de Creatieve Marktplaats is onderdeel van de manifestatie Tilburg Textiles georganiseerd door Bureau cultuurmakelaar.
Het is al eerder ter sprake gekomen dat de ondertitel van de Creatieve Marktplaats Zorg & Textiles goed ‘’van verband naar verbinding’’ had kunnen zijn.

Door de verschillende programma-onderdelen biedt Colin een diversiteit tijdens de Creatieve Marktplaats. U gaat tijdens het evenement geïnspireerd raken door tal van succesvolle voorbeelden in de presentatievorm My Artistic Slide Show, een hoop ondernemers ontmoeten tijdens het speeddaten en uw creatieve denkvermogen op de proef stellen door deel te nemen aan een brainstorm.

Flyer en event ontwerp was in handen van CM ontwerp.
Back to Top